المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : عندي مشكله في الياهووووو ( الصوت مش شغال )


المحامي2005
27-07-2005, 06:50 AM
السلام عليكم يا ريت تساعدوني لاني عندي مشكله كبيره انا عندي شبكه في الشركه وشغال عليها الانترنت والياهوووو كمان بس الصوت عندي مش شغال وايقونه الصوت اصلا مش موجوده مع العلم ان الخط اول نت يا ريت تردوا عليه في اسرع وقت وسوف اكون مشكور:)

medotamer
27-07-2005, 07:21 AM
بسم الله الرحمن الرحيم
نبتدى من الاول هل الصوت فى الجهاز اصلا سليم يعنى بيشغل اى صوت قبل تشغيل الياهو
ولا المشكله دى خاصه فقط بالياهو

saidsaker
27-07-2005, 07:46 AM
اخي اذا كنت تستخدم الاتصال التليفوني في الانترنت تأكد منوضع البروكسي بمكانة الصحيح

واذا كنت تستخدم خدمة DSL تأكد من وضع اي بي DND الخاصة بموفر الخدمة

وراح تظهر معاك ايقونة الصوت ويشتغل تمام

http://alsaqr.5gigs.com/up/uploading/dns.gif
تحياتي

المحامي2005
27-07-2005, 08:07 AM
الاخ سيد مشكور
بس المشكله اني انا بكنيكت علي السيرفر وانا جهاز يوزر عادي يعني الدي ان سريفر عندي
واخد الرقم ده 222.0.0.18

المحامي2005
27-07-2005, 08:09 AM
الاخ سيد مشكور
بس المشكله اني انا بكنيكت علي السيرفر وانا جهاز يوزر عادي يعني الدي ان سريفر عندي
واخد الرقم ده 222.0.0.18
ويا علي فكره جهاز الصوت شغال عادي وانا اختبرت كارت الصوت وشغال هو والمايك
ويا ريت الرد بسرعه وشكرا

medotamer
27-07-2005, 08:33 AM
طب اسمع من اعدادات كرت الصوت اضبط المايك تعنى اعمل له تفعيل وضع امامه علامه صح وارفع مؤشر الصوت به الى الاخر
واختبر المايك خاجيا اولا اذا اشتغل تمام اذهب الى الياهو وجربه تجده يعمل ان شاء الله

hii
27-07-2005, 09:04 AM
السلام عليكم.

تأكد من ان خصائص الإتصال في الياهو اناها كما هو موضح على الصورة:


http://img148.imageshack.us/img148/7356/messenger0qk.jpg

و إن لم تكن كذالك، قم بحفظ الخصائص الموجودة حاليا للرجوع إليها في حالة أنك لم تستطع الدخول على الياهو بعد تطبيقك لما هو موجود على الصورة. لأنها قد تكون إجبارية و هي متعلقة بسيرفر الشبكة و الطريقة المستعملة لمشاركة النت.

بالتوفيق إن شاء الله.

المحامي2005
27-07-2005, 09:42 AM
وانا عندي الجهاز بيكنكت علي السيرفر الخاص بالشركه وواخد الدي ان اس بتاع الشركه الي هو
222.0.0.18 وانا بدخل علي الياهوووو ما بلاقي ايقونه الصوت ولما بدخل علي conference وبعديها ادخل علي انفيت كونتاكت كونفرنس بلقي الي انابل فويس شات مش شغاله والمربع الي جنبها مش شغال
برجاء الافاده سريعا ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
وكمان بتظهر لي رساله جديده مش عارف بتاعه ايه بتقولreset ckoocis مش عارف بتاعه ايه الرساله دي

hii
27-07-2005, 10:04 AM
هل تأكدت من خصائص الأتصال على الياهو كما وضحت لك بالصورة؟ لأنه إن لم تكن كذلك فأن الياهو يمر عبر بروكسي للاتصال (الذي هو السيرفر غالبا) و في هذه الحالة لايمكن استعمال لا المكروفون و لا الويب كام. للتأكد من ذلك، إذهب لأي شات روم و تأكد من وجود أو عدم وجود هذه الرسالة:

Yahoo! Messenger: You cannot use Voice Chat in this conversation as you are behind a firewall

المحامي2005
27-07-2005, 03:05 PM
الاخ هااااااااااااااااااااي مشكورررررررر
بس انا اصلا لما بدخل علي الشات بيعطني رساله ايروور شات وايضا الصوره الي انت بتقول عليها مش موجوده عندي عليها علامه اكس ولما احاول اعمل لها شوا بيكتشر ما بتجيش
يا ريت الرد سريع يا هااااااااااااااااااي وشكرا

عبدو كحة
27-07-2005, 03:26 PM
تم تحرير المشاركة بواسطة المراقب_الجزيرة نت

عبدو كحة
27-07-2005, 03:26 PM
تم تحرير المشاركة بواسطة المراقب_الجزيرة نت

mamac
27-07-2005, 04:20 PM
انا كنت مركب الاصدارة الاخيرة من الياهو اللي هي بيتا و الصوت ما كان شغال و لم يكن ايكونة الصوت موجودة
و تبدل مع اعتقد اتصال و لما كنت اتصل الصوت ما كان شغال و علمت ان يجب ان يكون لدى الطرفين نفس الاصدار و حذفت الاصدارة الجديدة و رجعت للقديم و كل شيء على ما يرام

PrinceOfLibya
27-07-2005, 08:03 PM
السلام عليكم..
الموضوع من أختصاص قسم الهاردويرو الصيانة..
الى هناك...

hii
27-07-2005, 10:00 PM
المشكاة كما قلت لك هو أن خصائص الإتصال على الياهو عندك معمولة على البروكسي، و بهذه الطريقة لايمكن استعمال لا المكروفون و لا الويب كام.
جرب تغير خصائص الإتصال إلى No proxies.

هذا رابط الصورة المرفقة في تدخلي السابق:
http://img148.imageshack.us/img148/7356/messenger0qk.jpg (http://img148.imageshack.us/img148/7356/messenger0qk.jpg)

بالتوفيق.