المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تصليح الفلاش ميموري --كلام نهائي--نسخه منقحة و مختصرة


الصفحات : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360

غزل نت
14-04-2010, 05:52 AM
اخي الكريم
ممكن شرح طريقه عمل البرنامج
انا نزلته وشغلته لاكن لم يتغير اي شي ولو اتوصل لطريقه تشغيله الصحيحه
وبحثت بكامل الموضوع ولم اجد شرح له وهذه صوره للبرنامج عندما قمت بتشغيله
http://up.g4z4.com/download-4a39bfbbdf.bmp.html

كيمو محمد
14-04-2010, 06:24 AM
طيب بص يا غالي أنا عندي MP3 هينفع معاه الكلام إلي إنتا بتقوله ده ولا مش هينفع قبل ما أعمل حاجة لحسن أخرب الدنيا وجزاك الله كل خير
كريم

شريف ديار
14-04-2010, 08:53 AM
مش فاهم قوي :confused: يعني ايه لا يقرا الفيديو الكبير يعني الملف موجود و غير شغال
و لا مش موجود علي الفلاشة اساسا

و هل اذا وضعت كذا ملف فيديو صغير حتي تمتلا الفلاشة كل الملفات بتكون تمام ؟

اخي الكريم الفيديو موجود علي الفلاشة لاكن عندما اشغلها ببرامج التشغيل لا تعمل الا الفيديوهات صغيرة الحجم

mahmoud_abdou
14-04-2010, 11:35 AM
اخي الكرم
نزلت البرنامج وشغلته
لاكن لم اتمكن من معرفه طريقه استخدامه بالشكل الأمثل
هذه صوره للبرنامج بعد تركيب الفلاش ميموري وتشغيله
اتمنى شرح مبسط وسريع للبرنامج لو سمحت
دمت بود
اخي الكريم
ممكن شرح طريقه عمل البرنامج
انا نزلته وشغلته لاكن لم يتغير اي شي ولو اتوصل لطريقه تشغيله الصحيحه
وبحثت بكامل الموضوع ولم اجد شرح له وهذه صوره للبرنامج عندما قمت بتشغيله
http://up.g4z4.com/download-4a39bfbbdf.bmp.html

هو من الصورة كده البرنامج لم يقرا الفلاشة تقريبا مع انه قرا حرف الفلاشة f
نجرب اصدار اخر حتي يقرا الفلاشة كاملا
http://www.flashboot.ru/files/public/Ameco_UdTools(1.0.4.9)_20081119.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/UdTools1_0_4_6_20081010.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/MW6208_MPTool_V2.0_20071220.rar

mahmoud_abdou
14-04-2010, 11:38 AM
طيب بص يا غالي أنا عندي MP3 هينفع معاه الكلام إلي إنتا بتقوله ده ولا مش هينفع قبل ما أعمل حاجة لحسن أخرب الدنيا وجزاك الله كل خير
كريم

شوف يا كيمو المشغلات عموما ليها طريقة موازية لطريقة الموضوع هنا
بتعتمد علي نوع الكنترول و رقم البوردة و كلام زي كده ثم تكتب برنامج الفيرموير من جديد
بس انا مليش في الموضوع ده :o بس موجود ابحث و ستجد;)

mahmoud_abdou
14-04-2010, 11:43 AM
اخي الكريم الفيديو موجود علي الفلاشة لاكن عندما اشغلها ببرامج التشغيل لا تعمل الا الفيديوهات صغيرة الحجم

طيب برضه جزئية هل الفلاشو لو امتلات كلها ملفات صغيره هل تعمل كل الملفات و لا لا؟؟
عموما انت ممكن تنزل برنامج للشيب و تشوف هيقرا الفلاشة كام جيجا ـ لان الواحد بيفكر انها ممكن تكون مضروبة
نزل البرنامج و شغله و لا تفرمت به مجرد هنشوف هيقرا الفلاشة كام جيجا
http://www.flashboot.ru/files/public/Ameco_UdTools(1.0.4.9)_20081119.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/UdTools1_0_4_6_20081010.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/MW6208_MPTool_V2.0_20071220.rar

شريف ديار
14-04-2010, 12:27 PM
طيب برضه جزئية هل الفلاشو لو امتلات كلها ملفات صغيره هل تعمل كل الملفات و لا لا؟؟
عموما انت ممكن تنزل برنامج للشيب و تشوف هيقرا الفلاشة كام جيجا ـ لان الواحد بيفكر انها ممكن تكون مضروبة
نزل البرنامج و شغله و لا تفرمت به مجرد هنشوف هيقرا الفلاشة كام جيجا
http://www.flashboot.ru/files/public/Ameco_UdTools(1.0.4.9)_20081119.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/UdTools1_0_4_6_20081010.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/MW6208_MPTool_V2.0_20071220.rar


يا اخي الملفات الصغيرة تعمل كلها لاكن الملفات الكبيرة لا تعمل وهاته الصور للبرامج التي قدمتها لي
http://www14.0zz0.com/2010/04/14/12/501979897.jpg (http://www.0zz0.com)
http://www14.0zz0.com/2010/04/14/12/364212354.jpg (http://www.0zz0.com)
http://www12.0zz0.com/2010/04/14/12/796542469.jpg (http://www.0zz0.com)

mahmoud_abdou
14-04-2010, 12:33 PM
يا اخي الملفات الصغيرة تعمل كلها لاكن الملفات الكبيرة لا تعمل وهاته الصور للبرامج التي قدمتها لي

طيب معلشي كمان اصداراين
http://www.flashboot.ru/files/public/Ameco/Ameco_MW6208E_8208_1.2.0.8_20090724.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/Ameco/Ameco_MW6208E_8208_1.2.1.0_090928.rar

bilal 212
14-04-2010, 01:15 PM
الأخ محمود كل البرامج تقرأ الفلاشة بـ 512 mb وعند تمرير التحديث يصبح حجم الفلاشة 35 m فقط

أقول ايه بس:o
كون الشيب ممحي دي علامة مش كويسة برضه:(
الحل انك تجرب كذا اصدار من البرنامج و اذا اجمع الجميع علي نفس النتيجة يبقي نسلم بيها

و لو ذكرت مشكلتها قبل الفرمته ممكن من الاعارض برضه نحكم هل هي مضروبة و لا لا

و لو فاضي و عاوز تجرب ممكن تختار شيب 4 جيجا و تفرمت علي كده و بعدين تجرب الفلاشة في القراءة و النسخ و ما الي ذلك و طبعا مش هتشتغل تمام و هنرجع تاني للمساحة الغعلية :(

mahmoud_abdou
14-04-2010, 03:21 PM
الأخ محمود كل البرامج تقرأ الفلاشة بـ 512 mb وعند تمرير التحديث يصبح حجم الفلاشة 35 m فقط



طيب طالما البرامج اجمعت علي انها 512 و لو مشاكلها قبل الفورمات تتشابة مع الفلاشات المضروبة يبقي للاسف هي كذلك :(

و ان شاءالله الفلاشة التالتة تكون سليكة و نصلحها بكامل المساحة :o:o

ومضة حب
14-04-2010, 04:28 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

عندي مشكله في فلاش من نوع xtreme قيقا 2

الفلاش غير معرف على الجهاز

وعند فتح الفلاش مكتوب على قطعة السوده
chip sbank
cbm2090
bb1436-17e

وبرنامج chip لا يتعرف عليه

mahmoud_abdou
14-04-2010, 04:59 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

عندي مشكله في فلاش من نوع xtreme قيقا 2

الفلاش غير معرف على الجهاز

وعند فتح الفلاش مكتوب على قطعة السوده
chip sbank
cbm2090
bb1436-17e

وبرنامج chip لا يتعرف عليه

وعليكم السلام و رحمة الله و بركاته
أول خطوة بالنسبة للفلاشة ان الويندوز يشوفها لان الويندوز لو مش قاريها يبقي برنامج الشيب مش هيقراها
شوف الموضوع ده
في حالة اذا لم يتعرف الجهاز علي الفلاش ميموري ‏ (http://www.absba.org/showthread.php?t=784594)

و برنامج الشيب اذا الفلاشة اتعرفت
http://www.flashboot.ru/Files-file-353.html
او
http://www.flashboot.ru/Files-file-173.html

بيت الجوال
14-04-2010, 06:27 PM
السلا م عليكم الزميل العزيز محمود عبدو;)
اشوفك دايركت اليوم
انشا اللة الموظوع حيكون هاردوير 90%
وحيكون سوفتوير 10%
واحتراما لك ولظيافتك وتكرمك بالموافقة لا نك صاحب الحق انشا اللة ابدا اعد الموظوع شرح فيديو انا والمهندس بتعتي في المحل عندنا هنا بالكثير انشا اللة اسبوع :)

xالمشاكسx
14-04-2010, 07:11 PM
الحاجة الغريبة اني بحب واحترم واعز اعز اصحاب حياتي:D
كلها ومش علشان خاطر الفلا شات لالا لال ال ال
دي فيا انا :p
والحاجة الغريبة فيك انت لو كنت حاسس بنوع الا حترام اللى بينا :cool:
كنت قريت اخر مشاركاتي http://www.m5zn.com/uploads/2010/4/14/photo/041410120408zo8ihajkacxe.jpegطب اللة المستعان عليك تنسى حبيبك والعيش والفلاشات وايام زمان :p:D

عبدالله اللساني
14-04-2010, 08:48 PM
PnP Device ID: VID = 14CD PID = 125A
Serial Number: 812520090519
Revision: _
Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)



ما الحل ..؟

عبدالله اللساني
14-04-2010, 08:52 PM
هي مش فلاش

هي ميموري

sandisk
2GB

micro

ahmad rslan
14-04-2010, 08:59 PM
السلام عليكم
يعطيعك العافية اخي الكريم انا عندي فلاشة من نوع samsung وانا اتبعت الخطوات يلي حضرتك شارحها بالتفصيل وهي معلوماتها


Device Name: ?[I:]?USB Mass Storage Device(Generic Flash Disk 2.0 USB Device)

PnP Device ID: VID = 5136 PID = 4678
Serial Number: 6&&1C71D6BA&&0&&3
Revision: 2.40

Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed

Chip Vendor: micov(???)
Chip Part-Number: MW6208

Product Vendor: Generic
Product Model: Flash Disk 2.0

والله يجزيك عنا الف خير .
تحياتي الحارة الك اخي الكريم

melo_mom
14-04-2010, 08:59 PM
اخى محمود بينات الفلاشه:
http://http://store1.up-00.com/Apr10/6Ic79560.png (http://www.up-00.com/)

melo_mom
14-04-2010, 09:01 PM
http://store1.up-00.com/Apr10/6Ic79560.png (http://www.up-00.com/)

عبدالله اللساني
14-04-2010, 09:49 PM
http://www.upload.san3a.com/download.php?img=44

mahmoud_abdou
14-04-2010, 10:13 PM
السلا م عليكم الزميل العزيز محمود عبدو;)
اشوفك دايركت اليوم
ان شاء الله الموظوع حيكون هاردوير 90%
وحيكون سوفتوير 10%
واحتراما لك ولظيافتك وتكرمك بالموافقة لا نك صاحب الحق انشا اللة ابدا اعد الموظوع شرح فيديو انا والمهندس بتعتي في المحل عندنا هنا بالكثير انشا اللة اسبوع :)

و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته
في الانتظار أخي و كما توقعت الشغل اكيد هيكون هاردوير لاني اعتقد ان حلول السوفت طرحت خلاص:)
في الانتظار علي احر من الجمر:):)

mahmoud_abdou
14-04-2010, 10:15 PM
الحاجة الغريبة اني بحب واحترم واعز اعز اصحاب حياتي:D
كلها ومش علشان خاطر الفلا شات لالا لال ال ال
دي فيا انا :p
والحاجة الغريبة فيك انت لو كنت حاسس بنوع الا حترام اللى بينا :cool:
كنت قريت اخر مشاركاتي http://www.m5zn.com/uploads/2010/4/14/photo/041410120408zo8ihajkacxe.jpegطب اللة المستعان عليك تنسى حبيبك والعيش والفلاشات وايام زمان :p:D


انا قراتها و لم افهما بالضبط الصراحة :confused: بس اعتقد ان مشاركات الفلاشات انا رديت عليها كده
هل في فلاشة معلقة بينا؟؟؟؟:rolleyes:

mahmoud_abdou
14-04-2010, 10:18 PM
هي مش فلاش

هي ميموري

sandisk
2GB

micro

للاسف أخي طريقة الموضوع للفلاشات و ليس كروت الميموري:o:o

عبدالله اللساني
14-04-2010, 10:22 PM
وين بقدر اصلح الميمري ...؟

mahmoud_abdou
14-04-2010, 10:23 PM
السلام عليكم
يعطيعك العافية اخي الكريم انا عندي فلاشة من نوع samsung وانا اتبعت الخطوات يلي حضرتك شارحها بالتفصيل وهي معلوماتها
Chip Vendor: micov(???)
Chip Part-Number: MW6208
والله يجزيك عنا الف خير .
تحياتي الحارة الك اخي الكريم

و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته
أهلا بيك معانا أخي الكربم في المنتدي:)
و بالنسبة برنامجا لشيب ماركة micov هي هي ماركة ameco;)
,وبناءا عليه تفضل برنامج للفلاشة و يفضل الشغل علي اكسبي
http://www.flashboot.ru/files/public/Ameco/Ameco_MW6208E_8208_1.2.1.0_090928.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/Ameco/Ameco_MW6208E_8208_1.2.0.8_20090724.rar

mahmoud_abdou
14-04-2010, 10:26 PM
اخى محمود بينات الفلاشه:
http://%3Ca%20href=http://www.up-00.com/%20target=_blank%3E%5Bimg%5Dhttp://store1.up-00.com/Apr10/6Ic79560.png[/IMG]

جرب تفرمتها ب
http://www.flashboot.ru/files/public/Skymedi/SK6211_6281_Kingmax_U-Drive_PD-07.rar
او برنامج للشيب و الشغل طبعا اكس بي;)
http://www.flashboot.ru/files/public/Skymedi/SK6211_PDT_20090828.rar

mahmoud_abdou
14-04-2010, 10:27 PM
وين بقدر اصلح الميمري ...؟

جرب مثلا برنامج الفرمته
http://www.flashboot.ru/files/public/usb_tools/SDFormatterEN2905.rar

و لو امكن ترد عليا هل نجح ام لا و انا لا اعرف غيره:o:o

عبدالله اللساني
14-04-2010, 10:31 PM
بس كيف استخدمه


تم تحميله

mahmoud_abdou
14-04-2010, 10:36 PM
بس كيف استخدمه


تم تحميله

أعتقد البرنامج سهل اخي
http://img444.imageshack.us/img444/3804/23076404.jpg

لو موصل الركت المفروض يقرا او تعمل ******* وتختار الكرت بنفسك و بعدين format

عبدالله اللساني
14-04-2010, 10:37 PM
could not format the Memory Card>
Either drive or the memory card is not supported by this software

mahmoud_abdou
14-04-2010, 10:43 PM
could not format the Memory Card>
Either drive or the memory card is not supported by this software

طيب كانت محاولة و فشلت :(
و انا لا اعلم حلول اخري:o

عبدالله اللساني
14-04-2010, 11:00 PM
عملت فورمات

بس ظهرت لي هذه الرساله

مركز كلمات
14-04-2010, 11:01 PM
الأخ العزيز محمود
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
اشكر لك اهتمامك بموضوعي
وارجو الا اكون اثقلت عليك بطلباتي عسى الله ان يجعلها في ميزان حسناتك
كما ارجو ان تشرح لي طريقة استخدام البرنامج الذي ارسلتة
وهذة هي بانات الفلاشة من خلال برنامج chip genius
وهي من نوع سوني 120 جيجا
http://http://forum.*******.maktoob.com/up/18846337911448907547.JPG

mahmoud_abdou
14-04-2010, 11:14 PM
الأخ العزيز محمود
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
كما ارجو ان تشرح لي طريقة استخدام البرنامج الذي ارسلتة
وهذة هي بانات الفلاشة من خلال برنامج chip genius
وهي من نوع سوني 120 جيجا
http://http://forum.*******.maktoob.com/up/18846337911448907547.JPG


طيب التعامل مع البرنامج سهل لو قرا الفلاشة و ظهرت في مستطيل من مستطيلات البرنامج بتضغط ستارت و خلاص

بس النقطة المهمة :( ان فلاشتك دي مضروبة او مزورة
احذروا من الفلاشات المضروبة (http://www.absba.org/showthread.php?t=793123)
لان مفيش فلاشات 120 يعني الحجم الفعلي للفلشة هيكون اقل بكثير

مركز كلمات
14-04-2010, 11:21 PM
الأخ العزيز محمود
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
اشكر لك اهتمامك بموضوعي
وارجو الا اكون اثقلت عليك بطلباتي عسى الله ان يجعلها في ميزان حسناتك
كما ارجو ان تشرح لي طريقة استخدام البرنامج الذي ارسلتة
وهذة هي بيانات الفلاشة من خلال برنامج chip genius
وهي من نوع سوني 120 جيجا


http://www3.0zz0.com/2010/04/14/23/968533537.jpg (http://www.0zz0.com)

mahmoud_abdou
14-04-2010, 11:24 PM
عملت فورمات

بس ظهرت لي هذه الرساله

فين الصورة:D

مركز كلمات
14-04-2010, 11:25 PM
طيب الفلاشة بتقرا 117 جيجا على الويندوز وعلى برنامج
HP USB Disk Storage Format Tool
ولومضروبة يكون اية الحل واعرف المساحة الفعلية ليها ازاي

مركز كلمات
14-04-2010, 11:28 PM
ودي صورة من البرنامج اللي بعتة
http://www3.0zz0.com/2010/04/14/23/945182001.jpg (http://www.0zz0.com)

mahmoud_abdou
14-04-2010, 11:33 PM
طيب الفلاشة بتقرا 117 جيجا على الويندوز وعلى برنامج
HP USB Disk Storage Format Tool
ولومضروبة يكون اية الحل واعرف المساحة الفعلية ليها ازاي


برنامج الشيب بيقرا الحجم الفعلي حسب كود الميموري شيب ملوش دعوة بالمساحات الوهمية
في حالتك مثلا من الصورة المرفقة
البرنامج قال ان الحجم الفعلي للشيب ابتداءا 512 ميجا بايت:eek::(
و بعد الفرمته و فحص حالة البلوكات طلع في باد بلوك 3933 من اصل 4096:eek::(
و المساحة الصافيه الحالية 9 ميجا:(:mad:
يعني الجزي الصالح من الفلاشة 9 ميجا و الباقي باد بلوك ــ و دا امر شائع بين الفلاشات المضروبة انها بتكون سيئة ـــ
و لو تحب تتاكد من باب ضرب الاعور علي عينه ممكت تفتح الفلاشة و تراجع الكود بنفسك

تقبل اسفي

مركز كلمات
14-04-2010, 11:48 PM
اشكرك اخ محمود على مجهودك
ولا يوجد شئ تاسف علية
ولكن الهدف من الحوار هو المعرفة
ولي سؤال اخر
هل يمكن ان تقبل الفلاشة المضروبة هذة وضع ملفات
بحجم اكبر من حجمها الفعلي

mahmoud_abdou
14-04-2010, 11:53 PM
اشكرك اخ محمود على مجهودك
ولا يوجد شئ تاسف علية
ولكن الهدف من الحوار هو المعرفة
ولي سؤال اخر
هل يمكن ان تقبل الفلاشة المضروبة هذة وضع ملفات
بحجم اكبر من حجمها الفعلي

في فلاشات تقبل وضع أحجام وهمية عليها بمعني مثلا في فلاشة زي بتاعتك ممكن تضع عليها 2 جيجا و تقبلهم بس حجم وهمي و الملف بيكون معطوب

و في فلاشات لو تجاوزت الحجم الفعلي تدخل في وضعية محمي ضد الكتاية او تتحول لرموز غريبة
ابقي راجع الموضوع
احذروا من الفلاشات المضروبة (http://www.absba.org/showthread.php?t=793123)

@جنتلمان@
15-04-2010, 01:32 AM
شكرا لك أخى محمود

أنا عندى كوم فلاشات عاطل و ;)ح اجرب شرحك الشيق والممتع

@جنتلمان@
15-04-2010, 02:26 AM
http://img14.imageshack.us/img14/3182/67846257.jpg





أخى شوفى هالفلاشة ايه قصتها


ما لقيت لها

part number

@جنتلمان@
15-04-2010, 02:30 AM
أخـــــــــــــــــى

mahmoud_abdou (http://www.absba.org/member.php?u=311752)

هل هذه الطريقة ناجحة مع mp3 fm متاع العربيات


http://www.svp.co.uk/custom/images/products/FM3Modulator.jpg

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:Kyw2WcekTf-WLM:http://chinagrabber.com/images/products/detail/203_chanel_car_fm_modulator_with_mp3_player_card_s lot_remote_02.JPG

شريف ديار
15-04-2010, 08:41 AM
طيب معلشي كمان اصداراين
http://www.flashboot.ru/files/public/Ameco/Ameco_MW6208E_8208_1.2.0.8_20090724.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/Ameco/Ameco_MW6208E_8208_1.2.1.0_090928.rar
هدا ما يعطي البرنامجين الدي اعطيتني
http://www9.0zz0.com/2010/04/15/08/779580628.jpg (http://www.0zz0.com)
http://www9.0zz0.com/thumbs/2010/04/15/08/954359619.jpg (http://www.0zz0.com/realpic.php?s=9&pic=2010/04/15/08/954359619.jpg)

mahmoud_abdou
15-04-2010, 10:23 AM
شكرا لك أخى محمود

أنا عندى كوم فلاشات عاطل و ;)ح اجرب شرحك الشيق والممتع



العفو أخي :) و هات يا عم كوم الفلاشات :D:D
و بالنسبة للشرح التحديث هيكون أفضل بكثير;) إصبر يومين فقط:rolleyes:




أخى شوفى هالفلاشة ايه قصتها
ما لقيت لها
part number





حلوة الطلعة دي :D احتمال كبير يكون شيبك alcor
جرب البرنامج
http://www.flashboot.ru/files/public/Alcor/FC_MpTool_FC8308_FC8508_FC8406_v03.00.02.rar
او
http://www.flashboot.ru/files/public/Alcor/FC_MpTool_FC8308_FC8406_v.2.02.00.rar
و الشغل يكون علي اكس بي

أخـــــــــــــــــى

mahmoud_abdou (http://www.absba.org/member.php?u=311752)

هل هذه الطريقة ناجحة مع mp3 fm متاع العربيات




المشغلات ليها طريقة مشابه بعد تحديد الكنترول و رقم البوردة و شوية كلام كده
انما طريقة الموضوع للفلاشات فقط و انا مليش في المشغلات:o

mahmoud_abdou
15-04-2010, 10:28 AM
هدا ما يعطي البرنامجين الدي اعطيتني


كده يا عم شريف يبقي لازم نفتح الفلاشة و نراجع كود الميموري شيب و نراجع الكنترول
ثم نحدد في البرنامج الكود يدويا لان البرامج مش عارفة تتعامل مع الفلاشة
بعد فتح الفلاشة
http://y2u.co.uk/Knowledge_Information/I_zq5/RN_Device_USB_Flash_Drive_1.jpg
غندك مربع اسود صغير رقم 2 في الصورة دا الكنترول
و عندك مستطيل اسود كبير رقم 4 في الصورة دا الميموري شيب

هات الكود من علي الميموري شيب و اتا كد من الكنترول بالمرة

bilal 212
15-04-2010, 12:06 PM
لما أختار 4gb يمر التحديث إلى أن يصل إلى 80%
http://www10.0zz0.com/2010/04/15/12/853894329.png

لما يصل إلى 80 % يتوقف وتخرج لي هذه الصورة
http://www10.0zz0.com/2010/04/15/12/170094086.png

طيب طالما البرامج اجمعت علي انها 512 و لو مشاكلها قبل الفورمات تتشابة مع الفلاشات المضروبة يبقي للاسف هي كذلك :(

و ان شاءالله الفلاشة التالتة تكون سليكة و نصلحها بكامل المساحة :o:o

ايمن ماجد
15-04-2010, 01:49 PM
حبيب الكل اتمنى ان تكون متألق دائماً....نخش فى الموضوع
فلاشه كينجستون 16 جيجا بياناتها
Device Name: ?[H:]?USB Mass Storage Device(Udisk Udisk 2.0 USB Device)
PnP Device ID: VID = 1221 PID = 3234
Serial Number: 000000002770
Revision: 3.00
Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: micov
Chip Part-Number: MXT8208
Product Vendor: (N/A)
Product Model: (N/A)
Tools on Web: ?http://bbs.mydigit.cn/read.php?tid=72332
عايز اقسمها جزء محمى ضد الكتابه حتى لا افقد البيانات
هي شغاله زي الفل وكمان اتأكد من حجمها الحقيقي

mahmoud_abdou
15-04-2010, 03:17 PM
لما أختار 4gb يمر التحديث إلى أن يصل إلى 80%


لما يصل إلى 80 % يتوقف وتخرج لي هذه الصورة




متوقع و عادي خااالص و هي من الاول كانت تجربة فاشلة
أعتقد انك هترجع للوضع العادي 512 و السليم 35:(