المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تصليح الفلاش ميموري --كلام نهائي--نسخه منقحة و مختصرة


الصفحات : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 [331] 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360

kaman kaman
23-11-2011, 07:38 PM
استاذى
فلاشتى محمية ضد الكتابة,وقرات موضوعك الجميل ودخلت الموقع الروسى وحملت فيرم وير جديد,ماذا بعد اذن ؟ارجو المساعدة,وهذه معلومات الفلاشة وهى من نوع Genric

http://desmond.imageshack.us/Himg268/scaled.php?server=268&filename=43734648.jpg&res=medium

mahmoud_abdou
23-11-2011, 08:18 PM
دى بينات الفلاشه الى قراها البرنامج ارجو احضار السوفت الخاص بها للأهميه اكون شاكر مجهودك

Device Name: ?[J:]?CSR Bluetooth Device(Generic Flash Disk USB Device)
Chip Vendor: CSR
Chip Part-Number: 41B14
Tools on Web: (N/A)

بس دي بيانات بلوتوث مس بيانات فلاشةcy: المكتوب Bluetooth Device
لو موصل اي حاجه بلوتوث افصلها مؤقتا و لو موصلها علي كابل او ما شابه يفضل برضه انك توصلها مباشرة في الجهاز

mahmoud_abdou
23-11-2011, 08:19 PM
برااااااااااااااافووووووووووووووووو محمود

10/10

العفو :o

mahmoud_abdou
23-11-2011, 08:22 PM
تفضل اخي الكريم
وياريت لو شرح بسيط عنها لتنزيل السوفت
طمعا في اخ كريم

طيب نجرب معاها علي اساس sss6691
حمل
https://sites.google.com/site/mahmoudabdou/Home/SSS_6686_TC58NC6686_MPTOOL_v2150.rar?attredirects= 0&d=1
بعد تشغيله ستجد 5 خيارات جرب ال 4 و ال 5 الخاصيين ب 6691
و ممكن برضه الخيار ال 2 و ال 3 الخاصيين ب 6690

mahmoud_abdou
23-11-2011, 09:17 PM
السلام عليكم يا باشمهندس

بعد اذنك انا معايا فلاشة 4 جيجا

دى بياناتها هل هيكون ليها حل ولا ارميها ؟

Device Name: ?USB Human Interface Device
PnP Device ID: VID = 0810 PID = 0002
Serial Number: 5&&50ADEA6&&0&&2
Revision: (Information not returned)
Device Type: Standard USB device - USB2.0 Full-Speed (USB1.1)
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)
Product Vendor: USB
Product Model: Human Interface Device
Tools on Web: (N/A)

sle;

ملاحظة الفلاشة الجهاز مش بيحس بيها يعنى مش بتظهر

طيب المكتوب USB Human Interface Device
ممكن تكون الكاميرا و لا حاجه و الجهاز مش بيحس بيها يعني وضعها ايه تحديدا في ال
device manager بمعني بتظهر غير معرفة ة عليها علامة استفهام صفراء ؟ ولا الوضع كانك لم تضع شئ ؟
وممكن الموضوع ده يساعد
http://www.absba.org/showthread.php?t=784594

the iron girl
23-11-2011, 09:20 PM
كل مااركب الفلاشه لازم اعمل فورمات لها cy:

وبعدمانزلت البرنامج طلعتلي البيانات
وبعديين شووو العمل :hy

http://www8.0zz0.com/2011/11/23/20/596429328.png

mahmoud_abdou
23-11-2011, 09:22 PM
استاذى
فلاشتى محمية ضد الكتابة,وقرات موضوعك الجميل ودخلت الموقع الروسى وحملت فيرم وير جديد,ماذا بعد اذن ؟ارجو المساعدة,وهذه معلومات الفلاشة وهى من نوع Genric






اسف جدا علي تاخر الرد:o بعد ما بدات عملية الردود جاءتني مكالمة دولية عائلية :o و لسه مخلص
انا لا اعلم ما برنامج الشيب الذي حملته بس طبعا من نوع alcore للكننترول6983 او 698x

عموما الموضوع سهل ان شاء الله مجرد انك تشغل البرنامج و الفلاشة موصوله بالجهاز المفروض ان الفلاشة بتظهر في البرنامج تضغط start و خلاص و البرنامج اوتوماتيكيا بيتعرف علي الفلاشة و حجمها وما الي ذلك

mahmoud_abdou
23-11-2011, 09:24 PM
كل مااركب الفلاشه لازم اعمل فورمات لها cy:

وبعدمانزلت البرنامج طلعتلي البيانات
وبعديين شووو العمل :hy


طيب نجرب نفرمتها ب
http://www.flashboot.ru/Files-file-654.html
او
http://www.flashboot.ru/Files-file-446.html
http://www.flashboot.ru/Files-file-323.html

مصطفى 1512004
23-11-2011, 09:25 PM
لو سمحت ممكن سوفت وير لفلاشة دي
Device Name: ?[F:]?USB Mass Storage Device(GENERIC USB Mass Storage USB Device)

PnP Device ID: VID = 0951 PID = 1624
Serial Number: 001D0F0C7365F961E53608E8
Revision: 1.00

Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed

Chip Vendor: SSS
Chip Part-Number: SSS6690/SK6211

Product Vendor: (N/A)
Product Model: (N/A)

Tools on Web: ?http://dl.mydigit.net/special/up/sss.html

mahmoud_abdou
23-11-2011, 09:28 PM
Device Name: ?[F:]?USB Mass Storage Device(GENERIC USB Mass Storage USB Device)

PnP Device ID: VID = 0951 PID = 1624
Serial Number: 001D0F0C7365F961E53608E8
Revision: 1.00

Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed

Chip Vendor: SSS
Chip Part-Number: SSS6690/SK6211

Product Vendor: (N/A)
Product Model: (N/A)

Tools on Web: ?http://dl.mydigit.net/special/up/sss.html
طيب نجرب علي اساس ان الكنترول sss6690
جرب
http://www.flashboot.ru/Files-file-352.html
او
http://www.flashboot.ru/Files-file-437.html
او
https://sites.google.com/site/mahmoudabdou/Home/SSS_6686_TC58NC6686_MPTOOL_v2150.rar?attredirects= 0&d=1
و البرنامج الاخير به 5 خيارات جرب ال 2 و ال 3

the iron girl
23-11-2011, 09:31 PM
طيب نجرب نفرمتها ب
http://www.flashboot.ru/Files-file-654.html
او
http://www.flashboot.ru/Files-file-446.html
http://www.flashboot.ru/Files-file-323.html..


جربت http://www.flashboot.ru/Files-file-446.html
وطلعتلي رساله بعد ماعملت الفورمات
http://im18.gulfup.com/2011-11-23/1322080278471.png

mahmoud_abdou
23-11-2011, 09:35 PM
..


جربت http://www.flashboot.ru/Files-file-446.html
وطلعتلي رساله بعد ماعملت الفورمات

طيب معني الرسالة ان القطاعات تالفة fe: بس ممكن يكون فيه امل ببرنامج شيب
حمل
http://www.flashboot.ru/Files-file-638.html
بعد فك الضغط فيه برنامج
GetInfo
شغله و ارفع صورة لمعرفة معلومات اكتر عن الكنترول
ثم شغل البرنامج
MPALL_F1_9000_v329_0B
و جرب تفرمت و ارفع صورة للبرنامج لو ظهر خطا او ما شابه

the iron girl
23-11-2011, 09:43 PM
طيب معني الرسالة ان القطاعات تالفة fe: بس ممكن يكون فيه امل ببرنامج شيب
حمل
http://www.flashboot.ru/Files-file-638.html
بعد فك الضغط فيه برنامج
GetInfo
شغله و ارفع صورة لمعرفة معلومات اكتر عن الكنترول
ثم شغل البرنامج
MPALL_F1_9000_v329_0B
و جرب تفرمت و ارفع صورة للبرنامج لو ظهر خطا او ما شابه

حملت البرنامج وفتحت getinfo
وطلعتلي دة الصورة
http://im17.gulfup.com/2011-11-23/1322080903261.png

وبعدين cy:

mahmoud_abdou
23-11-2011, 09:48 PM
حملت البرنامج وفتحت getinfo
وطلعتلي دة الصورة


وبعدين cy:
طيب اذا ضغطت read هل يقرا الفلاشة ؟ و هل برنامج الشيب
mPALL_F1_9000_v329_0B
يقرا الفلاشة او لا؟ و عموما الشيب جينيس لم يخدد رقم الكنترول بدقة فدي كانت محاولة علي اساس ان الكنترول 2251 ممكن نجرب برضه
http://www.flashboot.ru/Files-file-310.html
علي اساس ان الكنترول 223x

او ممكن نقتح الفلاشة يبقي اريح من كل ده hua:

the iron girl
23-11-2011, 09:57 PM
طيب اذا ضغطت read هل يقرا الفلاشة ؟ و هل برنامج الشيب
mPALL_F1_9000_v329_0B
يقرا الفلاشة او لا؟ و عموما الشيب جينيس لم يخدد رقم الكنترول بدقة فدي كانت محاولة علي اساس ان الكنترول 2251 ممكن نجرب برضه
http://www.flashboot.ru/Files-file-310.html
علي اساس ان الكنترول 223x

او ممكن نقتح الفلاشة يبقي اريح من كل ده hua:

لماعملت read يطلعلي رساله input drive

ونفس الحكايه في الشيب جينيسcy:

mahmoud_abdou
23-11-2011, 10:00 PM
لماعملت read يطلعلي رساله input drive

ونفس الحكايه في الشيب جينيسcy:
مش فاهم ازاي نقس الحكاية في الشيب جينيس البرنامج قرا الفلاشة بالفعل بس قال ان الكنرول من الup13 الي up19

انت جربت البرنامج التاني الخاص بكنترول 223x
http://www.flashboot.ru/Files-file-310.html
و هل من الممكن فتح الفلاشة ؟

kaman kaman
23-11-2011, 10:06 PM
اهلا اخى
هذا هو اسم الفيرم وير الذى نزلته من الموقع الروسى
AlcorMP_AU698x_11.07.26.01
وهذه صورة للملفات داخله ,اى منها استخدم؟

http://img593.imageshack.us/img593/5972/83520964.jpg

mahmoud_abdou
23-11-2011, 10:10 PM
اهلا اخى
هذا هو اسم الفيرم وير الذى نزلته من الموقع الروسى
AlcorMP_AU698x_11.07.26.01وهذه صورة للملفات داخله ,اى منها استخدم؟


البرنامج alcorMp.exe و لو يوجد نسخة اكس بي يكون افضل

the iron girl
23-11-2011, 10:13 PM
مش فاهم ازاي نقس الحكاية في الشيب جينيس البرنامج قرا الفلاشة بالفعل بس قال ان الكنرول من الup13 الي up19

انت جربت البرنامج التاني الخاص بكنترول 223x
http://www.flashboot.ru/Files-file-310.html
و هل من الممكن فتح الفلاشة ؟

حملت البرنامج بالفعل
وطلعي
http://im10.gulfup.com/2011-11-23/1322082766211.png

mahmoud_abdou
23-11-2011, 10:16 PM
حملت البرنامج بالفعل
وطلعي

طيب نفك الضغط عن البرنامج الاول و بعدين نشغل برنامج الشيب اللي انت معلم عليه بس بعد قك الضغط

the iron girl
23-11-2011, 10:21 PM
طيب نفك الضغط عن البرنامج الاول و بعدين نشغل برنامج الشيب اللي انت معلم عليه بس بعد قك الضغط

فكيته
وطلعلي
http://im18.gulfup.com/2011-11-23/1322083237681.png

mahmoud_abdou
23-11-2011, 10:23 PM
فكيته
وطلعلي

fe: اضغط علي get info
هل تظهر بيانات الفلاشة ؟ و هل من الممكن قتح الفلاشة و قراءة الكنترول من علي الشيب مباشرة ؟

kaman kaman
23-11-2011, 10:25 PM
بارك الله فيك
عملت ريستارت وهو يعمل الان
فى انتظار النتيجة

the iron girl
23-11-2011, 10:27 PM
fe: اضغط علي get info
هل تظهر بيانات الفلاشة ؟ و هل من الممكن قتح الفلاشة و قراءة الكنترول من علي الشيب مباشرة ؟
:hy
لا ماتظهر ابدا

mahmoud_abdou
23-11-2011, 10:31 PM
بارك الله فيك
عملت ريستارت وهو يعمل الان
فى انتظار النتيجة

خير ان شاء الله و كلنا في انتظار النتيجة :D

mahmoud_abdou
23-11-2011, 10:35 PM
:hy
لا ماتظهر ابدا

طيب الي الان لم نحدد رقم الكنترول جربت برنامج لل 2251 و برنامج لل 223x
, وكلا البرنامجين لم يقراو الفلاشة السؤال لتالت مرة
و هل من الممكن قتح الفلاشة و قراءة الكنترول من علي الشيب مباشرة ؟؟؟

و الا هنجرب برامج الشيب من هنا
http://www.flashboot.ru/index.php?name=Files&op=cat&id=6
عشوائيا حتي نجد برنامج يقراها الاسهل و اللافضل فتح الفلاشة

kaman kaman
23-11-2011, 10:41 PM
خير ان شاء الله و كلنا في انتظار النتيجة :D

هقولك ايه و اعيد وازيد فى الكلام ليه,
انت تستاهل الوسام الزمردى,gri:
فنان بجد,
الحمد لله تم الحل,الف شكر لك يا اخى,
وعقبال منشوف المشير مشرف جنب حبيبه فى القفص

mahmoud_abdou
23-11-2011, 10:43 PM
هقولك ايه و اعيد وازيد فى الكلام ليه,
انت تستاهل الوسام الزمردى,gri:
فنان بجد,
الحمد لله تم الحل,الف شكر لك يا اخى,
وعقبال منشوف المشير مشرف جنب حبيبه فى القفص



الحمد لله :D
و بلاش جنب حبيبه دي ده كده هيدلع اخر دلع المركز الطبي هيشيل ايه و لا ايه ;)

the iron girl
23-11-2011, 10:44 PM
طيب الي الان لم نحدد رقم الكنترول جربت برنامج لل 2251 و برنامج لل 223x
, وكلا البرنامجين لم يقراو الفلاشة السؤال لتالت مرة
و هل من الممكن قتح الفلاشة و قراءة الكنترول من علي الشيب مباشرة ؟؟؟

و الا هنجرب برامج الشيب من هنا
http://www.flashboot.ru/index.php?name=Files&op=cat&id=6
عشوائيا حتي نجد برنامج يقراها الاسهل و اللافضل فتح الفلاشة
fe:fe:fe:

جربت ونفس الحكايه
واشيل واركب الفلاشه ولازم فورمات
ولمااعمل فرومات وافتحهاا تفتح
طبعا البينات كلها ممسوحه
وجربت برامج الشيب ومافتح hua:

mahmoud_abdou
23-11-2011, 10:48 PM
fe:fe:fe:
جربت ونفس الحكايه
واشيل واركب الفلاشه ولازم فورمات
ولمااعمل فرومات وافتحهاا تفتح
طبعا البينات كلها ممسوحه
وجربت برامج الشيب ومافتح hua:

احنا كده و الله اعلم علي موجة مختلفة يعني انا مش فاهم المشاركة دي و انا قصدت بقتح الفلاشة تشريحها زي كده

http://img146.imageshack.us/img146/7512/main3wm.jpg
و قراءة المكتوب علي الكنترول شيب المريع الاسود الصغير و بكده نعرف رقم الكنترول اللي نركز علي البرامج بتاعته و نقطو تانية انت شغال اكس بي ؟

the iron girl
23-11-2011, 10:57 PM
احنا كده و الله اعلم علي موجة مختلفة يعني انا مش فاهم المشاركة دي و انا قصدت بقتح الفلاشة تشريحها زي كده

http://img146.imageshack.us/img146/7512/main3wm.jpg
و قراءة المكتوب علي الكنترول شيب المريع الاسود الصغير و بكده نعرف رقم الكنترول اللي نركز علي البرامج بتاعته و نقطو تانية انت شغال اكس بي ؟

zock: حضرتك تقصد ارشحهاا يعنيي
طيب http://im17.gulfup.com/2011-11-23/1322085380181.jpg

http://im17.gulfup.com/2011-11-23/1322085380322.jpg


لا ويندوز 7

mahmoud_abdou
23-11-2011, 11:08 PM
zock: حضرتك تقصد ارشحهاا يعنيي
طيب

لا ويندوز 7
طيب هي اساسا من النوع المضغوط hua: التشريح لن يفيد

الوضع الان الكنترول اكيد من phison الخلاف في رقم الكنترول غالبا بيكون 2251 او 223x

جربت برنامجين للرقمين دول و الاتنين لم يقراوا الفلاشة

معظم برامج الشيب اساسا بتحتاج اكس بي بس ممكن تشتغل علي 7


الحل
انك تجرب كمان برنامجين لل 2251 و 2 لل 223x
http://www.flashboot.ru/Files-file-601.html
http://www.flashboot.ru/Files-file-582.html
,
http://www.flashboot.ru/Files-file-264.html
http://www.flashboot.ru/Files-file-168.html

اذا لم يكن يبقي نجرب علي اكس بي من القفلة من نطام التشغيل

the iron girl
23-11-2011, 11:14 PM
طيب هي اساسا من النوع المضغوط hua: التشريح لن يفيد

الوضع الان الكنترول اكيد من phison الخلاف في رقم الكنترول غالبا بيكون 2251 او 223x

جربت برنامجين للرقمين دول و الاتنين لم يقراوا الفلاشة

معظم برامج الشيب اساسا بتحتاج اكس بي بس ممكن تشتغل علي 7


الحل
انك تجرب كمان برنامجين لل 2251 و 2 لل 223x
http://www.flashboot.ru/Files-file-601.html
http://www.flashboot.ru/Files-file-582.html
,
http://www.flashboot.ru/Files-file-264.html
http://www.flashboot.ru/Files-file-168.html

اذا لم يكن يبقي نجرب علي اكس بي من القفلة من نطام التشغيل

http://www.flashboot.ru/Files-file-601.html

هذة الصورة
http://im10.gulfup.com/2011-11-23/1322086418661.png

elkholy
23-11-2011, 11:20 PM
طيب جرب تفرمتها ب
http://www.flashboot.ru/Files-file-654.html
او
http://www.flashboot.ru/Files-file-446.html
http://www.flashboot.ru/Files-file-148.html
http://www.flashboot.ru/Files-file-323.html


انا فرمتها بالبرنامج الاول بس مساحة الفلاشة بقت 2 ميــــــــــــجا
قولت جايز اشتغاله بنقل حاجه كبيرة عليها قالي مافيش مساحه
ايه الحـــــــل؟؟؟؟؟؟؟

mahmoud_abdou
23-11-2011, 11:22 PM
http://www.flashboot.ru/Files-file-601.html

هذة الصورة

خير :D نستني علي ما يخلص و يا ريت صورة ليه لما بيخلص و لاي رسائل قد تظهر

elkholy
23-11-2011, 11:23 PM
انا اسف
شيلت الفلاشة وركبتها تاني لقيت المساحة بقت مظبوطة
ألف شكر يا كبيـــــــــــر

mahmoud_abdou
23-11-2011, 11:24 PM
انا فرمتها بالبرنامج الاول بس مساحة الفلاشة بقت 2 ميــــــــــــجا
قولت جايز اشتغاله بنقل حاجه كبيرة عليها قالي مافيش مساحه
ايه الحـــــــل؟؟؟؟؟؟؟

hua:hua: طيب ممكن حضرتك تفتح الفلاشة و نشوف المكتوب علي الميموري شيب ؟
و ايه مشكلة الفلاشة قبل كده ؟ و هل كانت شغاله كويس علي حجم 8 جيجا

مصطفى 1512004
23-11-2011, 11:25 PM
طيب نجرب علي اساس ان الكنترول sss6690
جرب
http://www.flashboot.ru/Files-file-352.html
او
http://www.flashboot.ru/Files-file-437.html
او
https://sites.google.com/site/mahmoudabdou/Home/SSS_6686_TC58NC6686_MPTOOL_v2150.rar?attredirects= 0&d=1
و البرنامج الاخير به 5 خيارات جرب ال 2 و ال 3


الملف الاول شغال بس افلاشة 8G الان 4G بس

the iron girl
23-11-2011, 11:25 PM
خير :D نستني علي ما يخلص و يا ريت صورة ليه لما بيخلص و لاي رسائل قد تظهر
:Dيارب يارب
حاضر نستنى

mahmoud_abdou
23-11-2011, 11:29 PM
انا اسف
شيلت الفلاشة وركبتها تاني لقيت المساحة بقت مظبوطة
ألف شكر يا كبيـــــــــــر



ليه بس الحركات دي :D:D:D:D
الحمد لله و تاني مرة شيل و ركب ها;)

mahmoud_abdou
23-11-2011, 11:30 PM
الملف الاول شغال بس افلاشة 8G الان 4G بس

طيب البرنامجين ال2 و ال 3 برضه قراوا الفلاشة 4 جيجا ؟؟
و هل من الممكن فتح الفلاشة و مراجعة كود الميموري شيب و هل يوجد ميموري شيب واحد و لا 2؟

boskovice
23-11-2011, 11:31 PM
طيب المكتوب USB Human Interface Device
ممكن تكون الكاميرا و لا حاجه و الجهاز مش بيحس بيها يعني وضعها ايه تحديدا في ال
device manager بمعني بتظهر غير معرفة ة عليها علامة استفهام صفراء ؟ ولا الوضع كانك لم تضع شئ ؟
وممكن الموضوع ده يساعد
http://www.absba.org/showthread.php?t=784594

جربت حكاية الابرة دى محصلش حاجة

بعدها بفتح برنامج الشيب لقيت البيانات دى والبيانات التانية راحت

Device Name: Intel(R) 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller - 27C8
PnP Device ID: VID = 8086 PID = 27C8
Serial Number: 3&&13C0B0C5&&0&&E8
Revision: (Information not returned)
Device Type: Generic USB Host Controller - USB2.0 Full-Speed (USB1.1)
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)
Product Vendor: Intel(R)
Product Model: 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller - 27C8
Tools on Web: (N/A)

the iron girl
23-11-2011, 11:33 PM
http://im11.gulfup.com/2011-11-23/1322087563831.png

mahmoud_abdou
23-11-2011, 11:34 PM
جربت حكاية الابرة دى محصلش حاجة

بعدها بفتح برنامج الشيب لقيت البيانات دى والبيانات التانية راحت

Device Name: Intel(R) 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller - 27C8
PnP Device ID: VID = 8086 PID = 27C8
Serial Number: 3&&13C0B0C5&&0&&E8
Revision: (Information not returned)
Device Type: Generic USB Host Controller - USB2.0 Full-Speed (USB1.1)
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)
Product Vendor: Intel(R)
Product Model: 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller - 27C8
Tools on Web: (N/A)
موضوع الابرة بيفيد لو الفلاشة غير معرفة وبدلا منها بتظهر الايقونة الصفرا او احيانا لو الفلاشة صامته تمام بينفع الموضوع ده بس مش اكيد


انت حاليا فاتخ الفلاشة ممكن بكل سهولة تقرا الكنترول من علي المربع الاسود الصغير و تستغني تمام عن الشيب جينيس بس برامج الشيب علشان تفرمت الفلاشة لازم الفلاشة تكون مقرية علي الجهاز اذا لن تظهر الفلاشة يبقيcy: لا حل

و البيانات التب ارفقتها عي بيانات البودرة و ليست بيانات الفلاشة

boskovice
23-11-2011, 11:35 PM
جربت حكاية الابرة دى محصلش حاجة

بعدها بفتح برنامج الشيب لقيت البيانات دى والبيانات التانية راحت

Device Name: Intel(R) 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller - 27C8
PnP Device ID: VID = 8086 PID = 27C8
Serial Number: 3&&13C0B0C5&&0&&E8
Revision: (Information not returned)
Device Type: Generic USB Host Controller - USB2.0 Full-Speed (USB1.1)
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)
Product Vendor: Intel(R)
Product Model: 82801G (ICH7 Family) USB Universal Host Controller - 27C8
Tools on Web: (N/A)

بس انا مش فاهم انا عملت حركة الابرة دى صح ولا لا

http://img146.imageshack.us/img146/7512/main3wm.jpg

رقم اتنين دى فى الظهر ورقم واحد فى الوش ؟

المفروض اعمل فى رقم 2 صح ؟

elkholy
23-11-2011, 11:36 PM
ليه بس الحركات دي :D:D:D:D
الحمد لله و تاني مرة شيل و ركب ها;)


حقك عليا ومعلش هرخم عليك شوية
في فلاشة تانيه كينج ستون 8 جيجا برضه
بس دي في بعض الحاجات الكبيرة زي مثلا الافلام لو حطتها عليها وجتيت تشوفها تاني ما تلاقيهاش
إيه حلهـــــــــــــــــــــــــا؟؟؟؟؟؟

mahmoud_abdou
23-11-2011, 11:37 PM
hua:

طيب اقفل البرنامج و افصل الفلاشة و ركبها تاني ايه الوضع .

mahmoud_abdou
23-11-2011, 11:38 PM
بس انا مش فاهم انا عملت حركة الابرة دى صح ولا لا

http://img146.imageshack.us/img146/7512/main3wm.jpg

رقم اتنين دى فى الظهر ورقم واحد فى الوش ؟

المفروض اعمل فى رقم 2 صح ؟
صح علي الميموري شيب المستطيل الكبير بغض النظر هل هو مع الكنترول في تاحية واحده و لا لا

boskovice
23-11-2011, 11:39 PM
يعنى يا باشمهندس الفلاشة ملهاش اى حل

ولا اجبلك الى مكتوب فى المربع الاسود ؟

mahmoud_abdou
23-11-2011, 11:40 PM
حقك عليا ومعلش هرخم عليك شوية
في فلاشة تانيه كينج ستون 8 جيجا برضه
بس دي في بعض الحاجات الكبيرة زي مثلا الافلام لو حطتها عليها وجتيت تشوفها تاني ما تلاقيهاش
إيه حلهـــــــــــــــــــــــــا؟؟؟؟؟؟

المشكلة دي مشهورة جدا مع الفلاشات المزورة او المضروبة

مثلا فلاشة حجمها 1 جيجا يتم التلاعب بيها لتظهر 8 جيجا
في الاحجام الصغيرة لا اشكال في الاحجام الكبيرة بيحل كده

الحل الفرمته عن طريق برنامج الشيب و الفرمته هتكون علي حسب الحجم الفعلي للميموري شيب يهمي ممكن تتقرمت 4 جيجا او 1 او اقل حسب مزاج اللي كان بيغشها