المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تصليح الفلاش ميموري --كلام نهائي--نسخه منقحة و مختصرة


الصفحات : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360

alawdan2005
05-12-2009, 02:07 AM
ممكن تساعدنى ارجوك واقع فى مشكله كبيره
وشغلت برنامج ChipGenius لكن مجبش اى نتيجه مع الاسف ظهرت لى تلك الوجهه الخاصه بالبرنامج http://www.jeddah-r.org/get-12-2009-kd706icz.JPG
رجاء سرعه مساعدتى من فضلك مع العلم ان الفلاشه منوره ونوعها Sandisk
لكن الوندوز مش حاسس بيها

hurghada
05-12-2009, 01:36 PM
اخ محموود شكرا لتعاونك وموضوعك ولكن سؤال

الموقع الروسى مفيهوش غير 3 او 4 برامج لشركة
SSS (Solid State System)

وخاصة sss6677

وحميعهم يفشلو فى التعرف على الفلاشة منتلك النوعيه والبرنامج اول ما بيفتح بيدى

control chip not support

المشكلة دى بتواجهنى فقط فى نوعية sss6677

طبها بيانات الفلاشة من شيب جينيس انما مفكتش الفلاشة ولا يستحب انى افكها

لانها فلاشات زباين ولو اتفتحت هتتشوه ولو اتفتحت ومتعملتش مش كويس

ايه الحل يا عبقرى ؟؟

momolive
05-12-2009, 04:23 PM
marciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

شهيد الانترنت
05-12-2009, 09:59 PM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
اخي العزيز هناك مشكلة واجهتنا عند فتح الملفات المحملة
ارفق لك صورة منها
الصورة الاولى للملف الاول
و الي تحت للملف الثاني

http://up4.m5zn.com/9bjndthcm6y53q1w0kvpz47xgs82rf/2009/12/5/11/y5w9otlvv.jpg (http://www.tobikat.com)

mahmoud_abdou
05-12-2009, 11:58 PM
السلام عليكم

آسف و بشده والله علي الغيبة عنكم:(:(يومين و نصف تقريبا و لكن غصب عني:o
و ان شاء الله لا تتكرر و عودة الي الفلاشات:D:D:D

mahmoud_abdou
06-12-2009, 12:06 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بارك الله فيك ياأخي على هذا الموضوع الرائع ...أنا عندي مشكل مع الفلاشة والموقع الروسي
لا يفتح لدي وسأرفع لك الصورة لمساعدتي جزاك الله خيرا

و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته
جزاك الله خير أخي بالنسبة للموقع يمكن كان في الصيانة او المشاغبين عاملين ضغط او ما شابه:D:D بس حاليا يعمل
بالنسبة للفلاشة المذكور بيانات ريدر من فلاشة ;);) و طبعا تفرق في طريقة الشغل و اني مليش اساسا في الكروت:o

d

Chip Vendor: USBest
Chip Part-Number: UT163/UT165
حبيبي دي معلوماتي كلها والفلاشة محمية اعمل اية تفتح بس القرص محمي يعني اعمل اية ارجوك ساعدني

أهلا أخي اعتذر ليك علي التاخير :o و لكن هذه البيانات المطلوبة
تفضل البرنامج التالي
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/USBest/Super_Stick_Recovery_Tool_V1.0.2.19.rar

mahmoud_abdou
06-12-2009, 12:15 AM
أستاذنا الغالى
اخبارك اية؟
ان شاء الله تكون بخير
...............
لى طلب عندك ياغالى
عندى ميمورى كارد
مساحتة 2 جيجا
طبعا المساحة 0
ومش بيفتح ولا بيفرمت
لكن
لما تيجى تعمل فورمات لية بيقرا المساحة 37 ميجا
وهو 2 جيجا فى الاصل
ومش بيكمل فورمات
وتحرج رسالة تفيد بان الويندوز لا يستطيع اتمام عملية الفورمات
جربت ادوات وبرامج كثيرة لعمل فورمات
لكن للاسف مش فى فايدة
قلت اتقل عليك شوية
واشوف رأيك اية ياغالى؟
.......................
فى انتظارك

;)



الله يكرمك يا عم حسن و جزاك الله خير علي السؤال
بالنسبة للكرت طبعا حله سهل جدا حبيتين هاي كونسل 600 مجم و خلاص:p:p:p

بصراحة انا مليش في الكروت و دا الرد الرسمي المعلن :D بس لسه داخل علي الموقع الروسي لقيت برنامج اصدار جديد لفرمتة الكروت فجرب انت و حظك
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/other/SDFormatter_v.2.0.0.3.rar

مكشور يا محمود الف شكرا .... هذه صورة لمعلومات لفلاشه لدي ارجوا ارفاق الفاير وير لانه حاولت في الموقع ما حصلته
المرجو الاجابة على الهوتمايل camilionip@hotmail.com
و شكرا لك


العفو أخي :)
و الافضل طرح المشكلة هنا لتعم الفائدة :):)
و متهيالي وضع الاميل مخالفة:rolleyes: بس اطمئن في الحالات المستعصية بتوصل لل team viewer:D:D
بالنسبة للفلاشة البرنامج لم يحدد الشيب و البيد و الفيد بعد البحث بيهم لا نتائج علي الاطلاق:eek::eek: و لغتي الفرنسية بعافية اليومين دول:D:D

انت فلاشتك ماركة معينة ؟ لو ماركة اذكرها ؟ و في امكانية لفتح الفلاشة و قراءة الشيب و لا لا؟

mahmoud_abdou
06-12-2009, 12:29 AM
ممكن تساعدنى ارجوك واقع فى مشكله كبيره
وشغلت برنامج ChipGenius لكن مجبش اى نتيجه مع الاسف ظهرت لى تلك الوجهه الخاصه بالبرنامج
رجاء سرعه مساعدتى من فضلك مع العلم ان الفلاشه منوره ونوعها Sandisk
لكن الوندوز مش حاسس بيها

طيب الويندوز مش حاسس بيها يعني ايه؟
لانه طالما البرنامج حدد البيد و الفيد و الكلام ده يبقي الويندوز شافها و عرفها و كله تمام
ممكن تكون مش ظاهرة في ماي كمبيوتر بس لما تركبها و تشيلها اكيد الويندوز بيحس بيها و لاايه؟؟؟
بالإضافة الي ان فلاشات السان ديسك الشيب بتاعها بيكون محمي و مفيش برامج للكتابة عليه
احنا ممكن نحدد الموديل و نشوف الدعم الرسمي

اخ محموود شكرا لتعاونك وموضوعك ولكن سؤال

الموقع الروسى مفيهوش غير 3 او 4 برامج لشركة
SSS (Solid State System)

وخاصة sss6677

وحميعهم يفشلو فى التعرف على الفلاشة منتلك النوعيه والبرنامج اول ما بيفتح بيدى

control chip not support

المشكلة دى بتواجهنى فقط فى نوعية sss6677

طبها بيانات الفلاشة من شيب جينيس انما مفكتش الفلاشة ولا يستحب انى افكها

لانها فلاشات زباين ولو اتفتحت هتتشوه ولو اتفتحت ومتعملتش مش كويس

ايه الحل يا عبقرى ؟؟

يا أهلا يأهلا الاخ حمادة الجامد مش كده؟;);)
فعلا و بحق الشيب ده SSSمن ارخم الشيبات الموجوده
:D
عموما كحل أول جرب جميع برامج الشيب لان كذا مرة البرنامج يقرا 6677 و بعد ما الاخ يفتح نلاقي الشيب 6680 و متهيالي مرة طلع الشيب 6690
فحاليا اي فلاشة من الشيب ده بقترح الفتح بس في حالتك انت نزلهم و جرب طالما فلاشات زباين
زباين !!!!:eek::eek::eek::eek: يعني الموضوع بيزنس طيب فين نسبتي:D:p ؟
ثاني شئ و دا مهم برضه تعديل الاوبشن لاني لاحظت ان في برامج لازم تعدل في اويشانها
اذا ما كنشي قول للزبون فلاشتك هتفضل كده نفنح و نجرب لو اشتغلت خير و بركه لو لا هي كده كده هتفضل بايظه
انا عن نفسي بيتعمل طريقة الاقناع دي:D:D:D جرب و رد عليا

afella
06-12-2009, 12:30 AM
مشكور على البرنامج

mahmoud_abdou
06-12-2009, 12:40 AM
marciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

العفو و ترجمها انت بقي فرنساوي:D:D
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
اخي العزيز هناك مشكلة واجهتنا عند فتح الملفات المحملة
ارفق لك صورة منها
الصورة الاولى للملف الاول
و الي تحت للملف الثاني




و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته
انا عدلت المشاركة بس الظاهر انت لم تاخد بالك:D:D:D
كلمة السر للملف المضغوط flashboot.ru و اكتبها لا تنسخها
بس جرب برنامج الفرمتة الاول و الرسالة المذكورة السبب من عندك انت تاكد ان ليك الصلاحيات اللازمة و انك داخل بحساب مسؤول و الكلام ده لاني مجرب البرنامجين عندي هنا;);)

الزعيم حسن
06-12-2009, 02:17 AM
الله يكرمك يا عم حسن و جزاك الله خير علي السؤال
بالنسبة للكرت طبعا حله سهل جدا حبيتين هاي كونسل 600 مجم و خلاص:p:p:p

بصراحة انا مليش في الكروت و دا الرد الرسمي المعلن :D بس لسه داخل علي الموقع الروسي لقيت برنامج اصدار جديد لفرمتة الكروت فجرب انت و حظك
http://www.flashboot.ru/uploads/file..._v.2.0.0.3.rar (http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/other/SDFormatter_v.2.0.0.3.rar)


للاسف جربت كل البرامج وبائت بالفشل
يظهر ان مش فى فايدة:mad:
خلاص بقا نبقى ندية هدية لاى حد ونضحك علية
اية رأيك ؟؟ :D
هدية مقبولة صح ؟:)
هبعتهولك على الايميل
اللى انت بتنفضلى علية :D
كل مااكلمك تنفضلى ;)
شكرااا يامان:)
:p

.........................................

mahmoud_abdou
06-12-2009, 04:01 AM
للاسف جربت كل البرامج وبائت بالفشل
يظهر ان مش فى فايدة:mad:
خلاص بقا نبقى ندية هدية لاى حد ونضحك علية
اية رأيك ؟؟ :D
هدية مقبولة صح ؟:)
هبعتهولك على الايميل
اللى انت بتنفضلى علية :D
كل مااكلمك تنفضلى ;)
شكرااا يامان:)
:p

.........................................



ليه بس كده يا عم حسن:) أنا أقدر أنفضلك:D
انا قبلت الاضافة بس هي المشكلة فعلا اني فين و فين لما بفتح المازنجر ده علي طول في الحوامة:p:p:p بس قبلت الاضافة;);) و النسخة البورتابل قفلت و ان شاء الله حمل نسخة جديدة و ابقي قابلني:rolleyes:
علي المسنجر طبعا:D:p

walidpornaz
06-12-2009, 06:36 PM
عندى مشكله فى فلاش سونى فايو

http://file15.*********/preview/58227223/1.JPG.html

walidpornaz
06-12-2009, 06:49 PM
هده بينات الفلاش وللاسف الصورة ماقدرت احملها

Device Name: ?[L:]?USB Mass Storage Device(UDISK USB2.0 USB Device)

PnP Device ID: VID = 1001 PID = 1002
Serial Number: 2009051311570734
Revision: 2.40

Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed

Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)

Product Vendor: UDISK
Product Model: USB2.0

Tools on Web: (N/A)

hosam_forever
07-12-2009, 12:52 AM
ارجو المساعدة حاولت تجربة الموضوع على فلاشة حجمها 2 جيجا بايت بعد التجربة اصبحت مساحتها 256 ميجا بايت ارجو المساعدة فى اعادتها الى وضعها الاصلى وبارك الله فيكم

وهذه البيانات التى ظهرت بعد التغيير

http://img689.imageshack.us/img689/6438/10734584.png
http://img109.imageshack.us/my.php?image=76765633.png

http://img109.imageshack.us/my.php?image=76765633.png

TornhearT
07-12-2009, 02:54 AM
بجد انسان رائع ,, وراقي
ومجهود خرافي نادر وغريب ..
وبصراحة اول شخص اشوفه متفاعل مع الجميع ,,
ومتواضع جدا ,, واسلوب متناهي الروعه ..

تقديري واحترامي لك ..
وهالمقمة البسيطة مش رشوة عشان ترد على طلبي ,,
بس والله من متابعتي للموضوع ولردودك حبيت احكي كلمة حق ,,
اشكرك جزيل الشكر على كل ماتقدم ,,
وان شالله تخدمنا في هالقصة البسيطة ..

ذكرت اخي انه ممكن نقسم الفلاشة ونعمل ملفات منها للقراءة فقط ..
فهل ممكن تعطينا اي نبذه عن الطريقة ,,
وهل تختلف من فلاش لاخر ..
انا نزلت البرامج وشفت انه في قسم اسمه privacy area
بس المشكلة مابقدر اعدل عليه نهائي ..
وشفت برضه في البوت secure source folder
وبرضه مابقدر اعدل عليه فياريت نسمع منك حل
علما انه عندي اكتر من فلاش وكل فلاش ناوي اعمله باسلوب مختلف وبتقسيم مختلف ولا كتر من غرض ,, بس بيهمني جدا البوت وللقراءة فقط :)

تقديري واحترامي ..
ودمت بكل خير وصحة وسعادة ..

mandoles
07-12-2009, 04:23 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اخي الكريم
انا بيانات الفلاشة عندي هي
Device Name: ?[J:]?USB Mass Storage Device(Kingston DataTraveler 120 USB Device)
PnP Device ID: VID = 0930 PID = 6545
Serial Number: 001D0F0C07FAB950930902AB
Revision: PMAP
Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: Phison
Chip Part-Number: UP13~UP16
Product Vendor: (N/A)
Product Model: (N/A)

ممكن بعد اذن تشرح لي ازاي اعمل لها فورمات وخصوصا انها بتديني الرسالة دية
there is no media in the specified device

a_s_d_1977
07-12-2009, 02:35 PM
اخى الاستاذ محمود معى فلاشة تعبت فيها جدا نوعها كنج ستون بس الاي سى توشيبا وعملت القفلة عشان تتعرف على الكمبيوتر ونجحت والبرنامج جايب الاتى
Device Name: ?[L:]?USB Mass Storage Device(GENERIC USB Mass Storage USB Device)

PnP Device ID: VID = 0C76 PID = 0005
Serial Number: 5&&111DB94E&&0&&3
Revision: 1.00

Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed

Chip Vendor: Solid State System
Chip Part-Number: SSS6677

Product Vendor: GENERIC
Product Model: USB Mass Storage

Tools on Web: ?http://bbs.mydigit.cn/read.php?tid=20620
ارجوا المساعدة وشكرا

Computerer
07-12-2009, 07:44 PM
عدد الردود 267 وعدد المشاهدات 2667

بس حتى الآن كم واحد استفاد فعلياً من هذه البرامج واستطاع اصلاح فلاش معطوب وإعادته إلى حالته الأصلية 100%

أرجو من الأخوة الكرام الذين استفادوا فعلياً أن يرفعوا أيديهم حتى نستطيع معرفة عددهم

كما أرجو ممن لم يستفد من هذه البرامج رفع أيديهم لكي نعرف نسبة الربح والخسارة

أنا عن نفسي أقول من واقع تجربتي الشخصية

إن الإصابات الحسية phisical damages للفلاش أو الهارد دسك أو الذاكرة لا يمكن لأي برامج أن تصلحها

أحلام سعيدة للجميع

وكل تثبيت للمواضيع والجميع بخير

nokia alkng
07-12-2009, 08:28 PM
اخي العزيز عندي هذة الفلاشة لا تستطيع الفورمات وهي من نوع سوني الشكل حديدي
Device Name: ?[H:]?USB Mass Storage Device(Generic Flash Disk 2.0 USB Device)

PnP Device ID: VID = 5136 PID = 4678
Serial Number: 5&&23E2DC35&&0&&5
Revision: 2.50

Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed

Chip Vendor: micov
Chip Part-Number: MW8208

Product Vendor: (N/A)
Product Model: (N/A)

nokia alkng
07-12-2009, 08:34 PM
اخي العزيز عفوا وايظا عندي فلاشة نوع غريب جدا 2 gb بس هي بنفس الوقت كيمرا وفلاشة زي القلم عطلانة Device Name: Standard Universal PCI to USB Host Controller

PnP Device ID: VID = 8086 PID = 27C8
Serial Number: 3&&61AAA01&&0&&E8
Revision: (Information not returned)

Device Type: Generic USB Host Controller - USB2.0 Full-Speed (USB1.1)

Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)

Product Vendor: Standard
Product Model: Universal PCI to USB Host Controller

Tools on Web: (N/A) ارجوك شوف لي حل ماتطلع بالمرة مايتعرف عليها الجهاز وفيها لمبة زغيرة بعد ما ابعدها من الجهاز تشتغل وتعلق قليل

nokia alkng
07-12-2009, 08:41 PM
يااخي العزيز العفو منك عندي كرت ذاكرة لا يستطيع التهيئة و تحولت صيغة الكرت الى rowa
انما اريد معرفة كيف استطيع ان احول الصيغة من rowa الى صيغة اخرى قابلة للتهيئة اني سالت اصحابي كلموني اذا تحولت الصيغة الى rowa لا تستطيع الفورمات ارجوك يااخي العزيز ولتكرمت ان تعطيني الحل او برنامج مع الشرح يستطيع فورمات الكرت اذا الويندوز لم يوافق على الفورمات
وانا شاكر لك كثيرا

esoyyy
07-12-2009, 09:51 PM
ارجوك شوفلى حل باى طريقة

والجزء الصغير الاسود
RAMOS
RA220T
091708


اما بيانات الفلاشة هى
Device Name: ?[J:]?USB Mass Storage Device(RAMOSTEK HISPEED-MAGNOLIA USB Device)

PnP Device ID: VID = 0FF9 PID = 1003
Serial Number: 5&&21E739F&&0&&7
Revision: 2.02

Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed

Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)

Product Vendor: RAMOSTEK
Product Model: HISPEED-MAGNOLIA

Tools on Web: (N/A)

esoyyy
07-12-2009, 10:31 PM
اين انت رد عليا ارجوك


اين انت رد عليا ارجوك


اين انت رد عليا ارجوك



اين انت رد عليا ارجوك

mahmoud_abdou
08-12-2009, 02:23 AM
عندى مشكله فى فلاش سونى فايو


Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)


طيب أول شي أخ وليد نتفق عليه هو ان فلاشتك مضروبة لانه لا توجد فلاشة ماركة سوني فايو
راجع موضوع الفلاشات المضروبة هنا (http://www.absba.org/showthread.php?t=793123)
ثاني شي البرنامج لم يستطع تحديد الشيب فالحل المتاح فتح الفلاشة و قراءة البيانات
ارجو المساعدة حاولت تجربة الموضوع على فلاشة حجمها 2 جيجا بايت بعد التجربة اصبحت مساحتها 256 ميجا بايت ارجو المساعدة فى اعادتها الى وضعها الاصلى وبارك الله فيكم
وهذه البيانات التى ظهرت بعد التغيير


الصورة المرفقة لبيانات الفلاشة و طبعا الشيب و رقمة لن يتغير قبل العملية و بعدها

السؤال برنامج الشيب قرا مساحة الفلاشة كام؟ ممكن يكون باد بلوك او تكون الفلاشة مضروبة و راجع هنا (http://www.absba.org/showthread.php?t=793123)
ارفع صورة للفلاشة علي برنامج الشيب الخاص بيها و اذكر مشكلتها قبل العملية علشان نحدد الوضع

mahmoud_abdou
08-12-2009, 02:30 AM
وهالمقمة البسيطة مش رشوة عشان ترد على طلبي ,,
ذكرت اخي انه ممكن نقسم الفلاشة ونعمل ملفات منها للقراءة فقط
فهل ممكن تعطينا اي نبذه عن الطريقة ,,
وهل تختلف من فلاش لاخر ..
تقديري واحترامي ..
ودمت بكل خير وصحة وسعادة ..

يا أهلا بأهل فلسطين و يا خوفي:D:p المارد الاسمر من فلسطين و فلاشاته مشيباني:p:p
و كويس جدا سؤالك انا مستنيه من زماااااااااااان لان كل المطلوب حاليا من اصحاب الفلاشات انها تفرمت الفلاشة و اول ما صاحبها يفرمت يا فكيك:D:D
عموما الطريقة مختلفة لان الشيبات مختلفة انت الكلام عن اي شيب تحديدا؟؟؟

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اخي الكريم
انا بيانات الفلاشة عندي هي
Chip Vendor: Phison
Chip Part-Number: UP13~UP16
ممكن بعد اذن تشرح لي ازاي اعمل لها فورمات وخصوصا انها بتديني الرسالة دية
there is no media in the specified device
و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته
تفضل البرنامج
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison_UP13-UP16_PS2232_V1.05.00.rar
و الطريقة ان شاء الله سهلة صفحة البرنامج
http://www.flashboot.ru/uploads/files/thumb/Phison_UP13-UP16_PS2232_V1.05.00.png
اضغط ستارت و خلاص:)

mandoles
08-12-2009, 02:36 AM
حضرتك بيقولي ! no drive found

mahmoud_abdou
08-12-2009, 02:38 AM
اخى الاستاذ محمود معى فلاشة تعبت فيها جدا نوعها كنج ستون بس الاي سى توشيبا وعملت القفلة عشان تتعرف على الكمبيوتر ونجحت والبرنامج جايب الاتى
Chip Part-Number: SSS6677
ارجوا المساعدة وشكرا

اهلا اخي:)
الافضل طالما انت عملت القفلة كنت نقلت بيانات الشيب بنفسك من علي الكنترول;);)بدون الحاجه للبرنامج
عموما جرب التالي
http://sites.google.com/site/mahmoudabdou/Home/SSS6686v.2.112%28TC58NC6686.rar?attredirects=0&d=1
و الباسورد
5526568
عدد الردود 267 وعدد المشاهدات 2667
بس حتى الآن كم واحد استفاد فعلياً من هذه البرامج واستطاع اصلاح فلاش معطوب وإعادته إلى حالته الأصلية 100%
أرجو من الأخوة الكرام الذين استفادوا فعلياً أن يرفعوا أيديهم حتى نستطيع معرفة عددهم
كما أرجو ممن لم يستفد من هذه البرامج رفع أيديهم لكي نعرف نسبة الربح والخسارة
أنا عن نفسي أقول من واقع تجربتي الشخصية
إن الإصابات الحسية phisical damages للفلاش أو الهارد دسك أو الذاكرة لا يمكن لأي برامج أن تصلحها
أحلام سعيدة للجميع
وكل تثبيت للمواضيع والجميع بخير
:eek::confused:
انا عدد الردود و المشاهدات مختلف عندي كليا:confused::confused: بس اتفق معاك في موضوع الافادة ده
و طبعا اتفق معك ان الاصابة الحسية لا تتصلح و الكلامده انا ذكرته برضه:rolleyes: يمكن في النسخة الاصلية

mahmoud_abdou
08-12-2009, 02:40 AM
حضرتك بيقولي ! no drive found

علي فكرة انت ردك ده كان هيضيع:D:D:D لان برد علي المشاركات المتاخرة عليا و كان هيفلت مني طيب لو ضغت علي get info بيجيب بيانات الفلاشة

mandoles
08-12-2009, 02:46 AM
بيجيب نفس الرسالة

mahmoud_abdou
08-12-2009, 02:48 AM
اخي العزيز عندي هذة الفلاشة لا تستطيع الفورمات وهي من نوع سوني الشكل حديدي
Chip Vendor: micov
Chip Part-Number: MW8208


طيب أخي أخبار الفلاشة السابقة ايه؟؟؟:confused: و هل قرات رسالتي الخاصة
هفترض بما انك جبت غيرها يبقي العملية ماشية يا معلم:D و لا ايه:confused:
لو سوني حديدي فايو تبقي مضروبة يا معلم
احذروا من الفلاشات المضروبة (http://www.absba.org/showthread.php?t=793123)
و شي طبيعي جدا ان المساحة هتقل بعد الفرمتة هتقل هتقل
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Ameco/Ameco_MW6208E_8208_1.2.0.8_20090724.rar
اخي العزيز عفوا وايظا عندي فلاشة نوع غريب جدا 2 gb بس هي بنفس الوقت كيمرا وفلاشة زي القلم عطلانة Device Name: Standard Universal PCI to
PnP Device ID: VID = 8086 PID = 27C8
ارجوك شوف لي حل ماتطلع بالمرة مايتعرف عليها الجهاز وفيها لمبة زغيرة بعد ما ابعدها من الجهاز تشتغل وتعلق قليل

مش بقولك شكلها ماشية:D
عموما لاحظ ان البرنامج لم يحدد الشيب و الكنترول في الحالة دي هيكون غير عادي لانه فلاشة و في نفس الوقت كاميرا يعني ممكن لو شحنتها الكاميرا لا تعمل و تكون فلاش فقط
دا بعد ما تفتحها و نشوف الكنترول من جوه:)

mahmoud_abdou
08-12-2009, 02:52 AM
بيجيب نفس الرسالة
طيب سيبك منه مؤقتا و جرب الثلاث برامج دي للفرمتة
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/Phison_PS2232_Formatter_v2.9.0.6.rar

http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison_UP8-R_Format.rar

http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison-Preformat-v1.30.rar

mahmoud_abdou
08-12-2009, 02:59 AM
يااخي العزيز العفو منك عندي كرت ذاكرة لا يستطيع التهيئة و تحولت صيغة الكرت الى rowa
انما اريد معرفة كيف استطيع ان احول الصيغة من rowa الى صيغة اخرى قابلة للتهيئة اني سالت اصحابي كلموني اذا تحولت الصيغة الى rowa لا تستطيع الفورمات ارجوك يااخي العزيز ولتكرمت ان تعطيني الحل او برنامج مع الشرح يستطيع فورمات الكرت اذا الويندوز لم يوافق على الفورمات
وانا شاكر لك كثيرا

والله الكروت انا مليش فيها خاالص
بس جرب كده البرنامج ده
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/other/SDFormatter_v.2.0.0.3.rar
لو فلاشة raw مفيش مشكلة انما الكروت لا اعلم:)

ارجوك شوفلى حل باى طريقة
والجزء الصغير الاسود
RAMOS
RA220T
091708Product Model: HISPEED-MAGNOLIA


علي فكرة انت هتكون من الاسباب الرئيسة في الوقيعة بيني و بين اهل الصعيد:D:p
مفيش عندكو فلاشات حلوة شيباتها معروفة نصلحها:p:p

عموما فلاشتك دي ماركة rundisk و الماركة دي و لا فلاشة حاليا عاوزه تتصلح بالذات ur 27
شوف الفلاشة من تحت لو مكتوب عليها ur 22 24 25 26 28 30 31 ممكن في الحالة دي يكون في امل ضعيييييييف جدا لو ur27 يبقي ملهاش حل عندي


وصحيح عملت ايه في الفلاشة ذات الشيب sss
كان في اصدار جديد نزل من البرنامج بتاعها و نبهت في الموضوع هنا و ارسلت ليك رسالة علي الخاص خدت بالك:confused::confused:
اين انت رد عليا ارجوك

إلتمس لاخيك الاعذار اخي:( و اعذار ـ جمع ـمن عذر واحد
انت لا تعلم ظروفي

mandoles
08-12-2009, 03:06 AM
بص حضرتك البرنامج الاول بيدي الرسالة دية usb flash not found
البرنامج الثاني بيدي الرسالة دية no find mp3 player
البرنامج الثالث بيدي الرسالة preformat does not support this IC

mahmoud_abdou
08-12-2009, 03:16 AM
بص حضرتك البرنامج الاول بيدي الرسالة دية usb flash not found
البرنامج الثاني بيدي الرسالة دية no find mp3 player
البرنامج الثالث بيدي الرسالة preformat does not support this IC

طيب اهم شئ طول النفس:)
جرب التالي
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/Phison_PS2233-PS2237_v1.11.rar
و
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison_MPTool_MP2232_v1.06.00.rar

و في كل برنامج اضغط علي get info الاول و بعدين ستارت

mandoles
08-12-2009, 03:27 AM
للاسف نفس الرسالة no drive found

mahmoud_abdou
08-12-2009, 03:47 AM
للاسف نفس الرسالة no drive found

اه أهلا و سهلا أنت منهم:p:p
طيب اخر دفعة عندي:D
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/Phison_UP13UP14UP12_V1.96.rar
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/PS2233_v1.03.00.rar
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/Phison_UP10-UP14_1.08.rar

mandoles
08-12-2009, 03:58 AM
للاسف حضرتك مافيش فايدة معلش انا تعبتك معايا ملهاش حل

mahmoud_abdou
08-12-2009, 04:05 AM
للاسف حضرتك مافيش فايدة معلش انا تعبتك معايا ملهاش حل

هو ان شاء الله ليها و الشيب مش معقد يعني بس في حاجه غير طبيعية
مثلا ــ و دي انا نيستها ـ انت بتستعمل فيستا البرامج دي عاوزه اكس بي
مع انها ساعات بتشغل فيست:rolleyes: بس كلهم بكتبوا خليك اكس بي او 2000

نقطة تانية انت فلاشتك ماركة معينة ؟ لو كده قول

نقطة ثالثة ممكن تفتحها و لا لا؟

mandoles
08-12-2009, 04:13 AM
انا بستخدم xp والفلاشة كنجستون عادية واالجهاز عندي شايفها عادي وظاهرة في my computer بس لما احب انسخ عليها شئ يديني الرسالة ديةcannot find the specified file make sure the specify the correct path and file name
ولما احب اشوف مساحتها تديني صفر بايت

mahmoud_abdou
08-12-2009, 04:17 AM
انا بستخدم xp والفلاشة كنجستون عادية واالجهاز عندي شايفها عادي وظاهرة في my computer بس لما احب انسخ عليها شئ يديني الرسالة ديةcannot find the specified file make sure the specify the correct path and file name
ولما احب اشوف مساحتها تديني صفر بايت

طيب هل جميع البرامج السابقة لو ضغطت get info لا تقرا الفلاشة؟

و هل ممكن تفتحها فتحا ؟ يعني تشيل البلاستك و تقرا الشيب بنفسك

mandoles
08-12-2009, 04:27 AM
جميع البرامج لا تقرا الفلاشة بس حاولت افتحها معرفتش وحاسس اني لو ضغط عليها جامد هتنكسر

elzareh
08-12-2009, 04:35 AM
السلام عليكم
فى الاول انا عاوز اقول انى المشاغب احسن منتدى بجد بجد والله
انا بقى مشكلتى انى انا عندى فلاشة 4 GB لما بحطها فى الكمبيوتر بدينى المساحة صفر
وقريت الموضوع بتاعك كويس جد والله اكتر من سعتين بس موصلتش لحاجة ونزلت كل البرامج الى انت قولت عليها المهم انا هرفع صورة معلومات الفلاشة وانت لو تكرمت تقولى اعمل اية معلش http://up.***********/uploads/imag-3/graaam-3a1caae2557.jpg

mahmoud_abdou
08-12-2009, 04:36 AM
جميع البرامج لا تقرا الفلاشة بس حاولت افتحها معرفتش وحاسس اني لو ضغط عليها جامد هتنكسر

طيب ما هو الوضع كده لازم نفتح جرب برفق و ان شاء الله سليمة:)
و بعدين مفيش ضغط باي حاجه رفيعة و افصل الجزءين البلاستيك سهله جدا

elzareh
08-12-2009, 04:40 AM
‪http://http://up.***********/uploads/imag-3/graaam-33b2d3dcd68.jpg‬

elzareh
08-12-2009, 04:42 AM
مش عارف الصورة ملها انا هكتبلك المعلومات معلش انا هطول عليك

Device Name: ?[F:]?USB Mass Storage Device(Kingston DT 101 II USB Device)

PnP Device ID: VID = 0951 PID = 1613
Serial Number: 5B8A1E000023
Revision: PMAP

Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed

Chip Vendor: phison(??)
Chip Part-Number: UP14~UP16(12?????V1.96/24?????V1.03)

Product Vendor: Kingston
Product Model: DT 101 II

elzareh
08-12-2009, 04:48 AM
يا محمود معلش انا مستنى الرد بتاعك ارجوك رود علية لو تتكرم وماعك اميل وممكن تكلمنى علية انا اميلى tota_19_19@hotmail.com وانا اسف على الازعج

mandoles
08-12-2009, 04:50 AM
للاسف والله معرفتش افتحها

mahmoud_abdou
08-12-2009, 04:52 AM
مش عارف الصورة ملها انا هكتبلك المعلومات معلش انا هطول عليك
Chip Vendor: phison(??)
Chip Part-Number: UP14~UP16(12?????V1.96/24?????V1.03)

ولا يهمك أخي :)
شوف علشان الفجر قرب انا هجيب اللي عندي:D و سبحان الله الشيبات بتجيب بعضها :D
انا حاليا مع الاخ mandoles في نفس الشيب

في برامج فرمتة فقط جربها
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/Phison_PS2232_Formatter_v2.9.0.6.rar
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison_UP8-R_Format.rar
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison-Preformat-v1.30.rar

و في برامج الشيب الرئيسية ابدا كده
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison_UP13-UP16_PS2232_V1.05.00.rar
و الطريقة ان شاء الله سهلة صفحة البرنامج
http://www.flashboot.ru/uploads/files/thumb/Phison_UP13-UP16_PS2232_V1.05.00.png
اضغط get info المفروض يقرا الفلاشة تدوس ستارت
http://images.absba.org/absba.org/images/statusicon/user_online.gif http://images.absba.org/absba.org/images/buttons/report.gif (http://www.absba.org/report.php?p=8055058) http://www.absba.org/images/misc/progress.gif http://images.absba.org/absba.org/images/buttons/edit.gif (http://www.absba.org/editpost.php?do=editpost&p=8055058)
و الباقي نفس الفكرة
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/Phison_PS2233-PS2237_v1.11.rar

http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison_MPTool_MP2232_v1.06.00.rar

http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/Phison_UP13UP14UP12_V1.96.rar
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/PS2233_v1.03.00.rar
http://www.flashboot.ru/uploads/files/public/Phison/Phison_UP10-UP14_1.08.rar

طبعا نزلهم واحد واحد و ان شاء الله تظبط من اول مرة

mandoles
08-12-2009, 04:55 AM
ثواني اهي فتحت