منتديات المشاغب

منتديات المشاغب (http://www.absba.org/index.php)
-   شروحات قسم تطوير المواقع والمنتديات (http://www.absba.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   البرنامج الافضل في ارسال الاف الايميلات SendBlaster مع الشرح المتكامل (http://www.absba.org/showthread.php?t=956324)

hamada95 29-07-2010 01:09 PM

انا محتاج حضرتك ضرورى
بأستفسار بخصوص البرنامج
ده ايميلى ياهو
hamadabader55

اتمنى اضافتك

عيسى الحوراني 30-07-2010 08:46 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hamada95 (المشاركة 8863878)
انا محتاج حضرتك ضرورى
بأستفسار بخصوص البرنامج
ده ايميلى ياهو
hamadabader55
اتمنى اضافتك






ارجو ان تطرح مشكلتك من خلال الموضوع اخي العزيز
لكي يستفيد الجميع

hamada95 01-08-2010 10:09 AM

مش عارف ابعت رسايل
من البرنامج
وهل لما اكتب يوزر وباص لوحة تحكم الادارة
ده فيه ضرر بخصوص السيرفر والموقع والمضيف
ممكن يوقف الموقع لان ده يعتبر سبام

اتمنى الرد

عيسى الحوراني 01-08-2010 08:33 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hamada95 (المشاركة 8873550)
مش عارف ابعت رسايل
من البرنامج
وهل لما اكتب يوزر وباص لوحة تحكم الادارة
ده فيه ضرر بخصوص السيرفر والموقع والمضيف
ممكن يوقف الموقع لان ده يعتبر سبام

اتمنى الرد


اخي العزيز لا يوجد ضرر وتم تجربة البرنامج لاكثر من موقع والحمد لله لم تواجهنا اي مشكلة
وبالنسبة لارسال الرسائل يرجى توضيح الخطأ الذي حصل معك ولو امكن بالصور حتى استطيع التواصل معك

hamada95 04-08-2010 05:49 PM

انا حطيت اليوزر والباص للوحة التحكم للموقع
وعملت نفس اللى موجود فى صورة الشرح
وعملت كونكشن لسيرفر الموقع
http://s58.radikal.ru/i162/1008/d1/5b248a1fe299.jpg
وببعت الرسايل مش بتنبعت
ده اللى بيحصل معايا
مع انى كاتب اكونت لوحة التحكم
مظبوط وكل حاجة مظبوطة
ارجو الحل.........

alkanz5 05-08-2010 12:39 AM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عيسى الحوراني (المشاركة 8857899)


احياناً تظهر بعض المشاكل اثناء تنصيب البرامج على ويندوز فيستا
لذلك يتوجب تنصيب البرامج كأدمن

كليك يمين علىا يقونة البرنامج واختار

run as

ومنها اختار اليوزر Administrator


وان شاء الله تنجح معك مع العلم انه لم تواجهني اي مشكلة بتنصيب الاصدار 1.6


اساسا مافيه خيار run as

ABDO505 05-08-2010 08:20 PM

رووووووووووووووووووووووووووعة

عيسى الحوراني 06-08-2010 12:51 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hamada95 (المشاركة 8884856)
انا حطيت اليوزر والباص للوحة التحكم للموقع

وعملت نفس اللى موجود فى صورة الشرح
وعملت كونكشن لسيرفر الموقع
http://s58.radikal.ru/i162/1008/d1/5b248a1fe299.jpg
وببعت الرسايل مش بتنبعت
ده اللى بيحصل معايا
مع انى كاتب اكونت لوحة التحكم
مظبوط وكل حاجة مظبوطة
ارجو الحل.........




تأكد اخي من عنوان الموقع لاني ارى انك كتبت vg في نهاية اسم موقعك وليس vb

ALMSAMM 06-08-2010 01:20 PM

ما شاء الله عليك يا عيسى دا ئما مميز
تقبل تحياتي / سفر الغامدي

عيسى الحوراني 07-08-2010 07:51 PM

اقتباس:

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة alkanz5 (المشاركة 8885910)
اساسا مافيه خيار run as


تاكد اخي الغالي ويار يت ترفق صورة


الساعة الآن 01:30 PM